Kita nyedhiyakake solusi efektif ing sektor banyu

Babagan Kita

Dadi ahli banyu internasional

BIC umume nyinaoni riset ing bidang teknis sing gegandhengan kayata sumber daya banyu lan tenaga air ing luar negeri lan negara, komunikasi, energi, kereta api, teknik kota, konstruksi lsp;

Penyelidikan teknik lan desain, konstruksi, pengawasan, konsultasi lan evaluasi, ngawasi lan inspeksi, EPC; riset lan pangembangan, pabrik lan adol bahan rekayasa anyar, peralatan ngawasi lan sistem adhedhasar informasi, peralatan perawatan banyu, lan peralatan elektro-mekanik; mandhiri lan dadi agen impor lan bisnis ekspor kabeh jinis komoditas lan teknologi.

Yen sampeyan butuh solusi industri, kasedhiya kanggo sampeyan.

Kita nyedhiyakake solusi inovatif kanggo kemajuan berkelanjutan. Tim profesional kita ngupayakake nambah produktivitas lan efektifitas biaya ing pasar

Hubungi Kita
partner_01
partner_05
partner_03
partner_04
partner_02