Kita nyedhiyakake solusi efektif ing sektor banyu

Babagan Kita

Lingkup bisnis utamane kalebu:

BICumume nyinaoni riset ing bidang teknis sing gegandhengan kayata sumber daya banyu lan tenaga air ing luar negeri lan negara, komunikasi, energi, kereta api, teknik kota, konstruksi lsp; Penyelidikan teknik lan desain, konstruksi, pengawasan, konsultasi lan evaluasi, ngawasi lan inspeksi, EPC; riset lan pangembangan, pabrik lan adol bahan rekayasa anyar, peralatan ngawasi lan sistem adhedhasar informasi, peralatan perawatan banyu, lan peralatan elektro-mekanik; mandhiri lan dadi agen impor lan bisnis ekspor kabeh jinis komoditas lan teknologi.

yytt
Konservasi Banyu

Nyedhiyakake desain konsultan, set lengkap, kontrak proyek instalasi peralatan lan layanan purna jual proyek rekayasa konservasi banyu kanthi ukuran cilik lan medium; Desain, pabrik lan instalasi bendungan karet, bendungan lift hidrolik;

Pangobatan Banyu

BIC minangka pemasok peralatan perawatan banyu lan konstruksi utama ing China lan duwe tim desainer, insinyur lan staf manajemen profesional. Kita uga nyedhiyakake konsultasi teknis lan makarya ing proyek Teknik, Pengadaan lan Konstruksi (EPC) ing wilayah kaya ing ngisor iki: perawatan efluen kota (ETP), perawatan limbah industri (limbah tannery, limbah cetak lan pewarna, limbah pabrik kertas, lan limbah pabrik kimia) , proyek penyediaan banyu lan perawatan jinis banyu khusus (banyu arsenik, banyu fluorin, banyu mangan forum lan banyu payau). Sawise pirang-pirang taun riset, BIC nggawe serangkaian produk perawatan banyu sing gegandhengan kalebu: Ultra Filtration (UF ), Reverse Osmosis (RO), Membrane Bioreactor (MBR), Desalination Laut, Pangangkatan Minyak lan Tanduran Perawatan Banyu Kontainer, lan Pompa Kendaraan Drainase Darurat Darurat. Produk kasebut revolusioner lan bisa dipikolehi kanthi biaya sing cukup.

Perdagangan Impor & Ekspor

Nangani impor lan ekspor macem-macem jinis komoditas sing selaras karo kabijakan negara kanthi independen utawa agen;