Kita nyedhiyakake solusi efektif ing sektor banyu

Proyek Pilot Gerbang Flap Bhara Shanka

Katrangan singkat:

L * H: 42 * 4 (m)

Aplikasi: Irigasi, Kontrol Banjir, Penahan Ombak

Lokasi: Bhara, Bangladesh


Rincian

Tags









  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan