Kita nyedhiyakake solusi efektif ing sektor banyu

Hubungi Kita

Beijing IWHR Corporation (BIC)

Alamat

20 Jalan Chegongzhuang Barat Beijing 100048, PRChina

Telpon

+ 86-10-68455929-8040

+ 86-13911394250

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Setu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita