Kita nyedhiyakake solusi efektif ing sektor banyu

Tanduran Pangobatan Banyu Kontainer

  • Introduction of Containerized Water Treatment Plant

    Pambuka Tanduran Perawatan Banyu Kontainerisasi

    Pambuka Tanduran Pengobatan Banyu Kontainer Tanduran Perawatan Banyu Kontainerisasi minangka produk kontainer standar sing dikembangake dening Beijing IWHR Corporation (BIC). dirancang kanggo ngobati banyu sing sithik. Tanduran Perawatan Banyu Kontainer dipisahake dadi rong jinis seri: (1) Salah sijine yaiku pangolahan banyu limbah kanggo digunakake maneh: (Tanduran Pengolahan limbah-banyu sing dikemas); (2) Sing liyane yaiku nyuceni banyu kanggo diombe; (Tanduran Pemurnian Banyu Kontainer) ...