Kita nyedhiyakake solusi efektif ing sektor banyu

Dunhua Hydro Landscape Barrage No.2

Katrangan singkat:

L * H: 230 * 2 (m)

Aplikasi: Lansekap, Kontrol Banjir, Storage Ice kanggo ski

Lokasi: Jilin, China


Rincian

Tags







  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan