Kita nyedhiyakake solusi efektif ing sektor banyu

Proyek Angkat Banyu Fangcheng

Katrangan singkat:

L * H: 42 * 3 (m)

Aplikasi: Pengalihan banyu, Kontrol Banjir

Lokasi: Henan, China


Rincian

Tags






  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan