Kita nyedhiyakake solusi efektif ing sektor banyu

Proyek Manajemen Ekologi lan Pemulihan Fusong

Katrangan singkat:

L * H: 142 * 2 (m) 173 * 2 (m)

Aplikasi: Lanskap, Kontrol Banjir

Lokasi: Jilin, China


Rincian

Tags







  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan