Kita nyedhiyakake solusi efektif ing sektor banyu

Proyek Pilot Lift Hidraulik Harbang Chhara

Katrangan singkat:

L * H: 28.4 * 4 (m)

Aplikasi: Irigasi, Kontrol Banjir

Lokasi: Harbang, Bangladesh


Rincian

Tags








  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan