Kita nyedhiyakake solusi efektif ing sektor banyu

Bendungan Lengan Hidrolik

  • Hydraulic Elevator Dam

    Bendungan Lengan Hidrolik

    Bendungan lift hidrolik, diteliti lan dikembangake dening BIC, minangka prestasi inovatif ing sains lan teknologi konservasi banyu. Iki minangka kombinasi dioptimalake saka "mekanisme engsel telung titik engsel hidrolik" lan sluice tradisional. Dhukungan silinder hidrolik ing sisih mburi panel

    kanggo ngangkat gerbang kanggo mblokir banyu utawa ngeculake gerbang nalika mbuwang banjir. Iki ditrapake kanggo macem-macem kahanan hidrologi lan geologi; umume digunakake ing malang kali, panyimpenan banyu irigasi, pangembangan kapasitas waduk lan konservasi banyu liyane& proyek PLTA, peradaban ekologi banyu lan proyek pembangunan urbanisasi. Teknologi ikiwis entuk seri paten sing diterbitake dening Kantor Properti Intelektual Negara Bagian PRC, lan wis dicantumake ing Katalog Promosi Utama 2014 lan Pandhuan kanggo Konservasi Banyu Lanjut