Kita nyedhiyakake solusi efektif ing sektor banyu

Pambuka Tanduran Perawatan Banyu Kontainerisasi

Katrangan singkat:


Rincian

Tags

Pambuka Containerized Tanduran Pangobatan Banyu

Ing Tanduran Pangobatan Banyu Kontainer minangka produk kontainer standar sing

dikembangake dening Beijing IWHR Corporation (BIC). dirancang kanggo nambani jumlah sithik

banyu.

Tanduran Perawatan Banyu Kontainer dipisahake dadi rong jinis

seri:

(1) Salah sijine yaiku perawatan banyu limbah sing digunakake maneh:

(Tanduran Pangobatan Limbah-Wadah Kontainerisasi);

(2) Sing liyane yaiku nyuceni banyu kanggo diombe;

(Tanduran Pemurnian Banyu Kontainer);

01

Aplikasi Kontainerisasi Tanduran Perawatan limbah-banyu

(1) pembuangan standar limbah kotamadya;

(2) Konstruksi banyu tengah kanggo daur ulang:

Irigasi, siram toilet, ngumbah mobil, suplemen banyu lanskap

awak lsp;

(3) debit standar limbah industri utawa kanggo perawatan maneh;

percetakan tekstil lan pencelupan banyu limbah, limbah nggawe kertas,

banyu limbah farmasi, limbah industri kimia, akuakultur air tawar

banyu limbah lsp;

02

Aplikasi Kontainerisasi Tanduran Pemurnian Banyu

(1) Pasokan Air Tawar Darurat Seluler;

(2) Banyu lumahing utawa ngresiki banyu soko njero lemah kanggo ngombe;

(3) Pangobatan Kualitas Air Khusus;

banyu arsenik, banyu fluorinasi, banyu ferum & mangan, banyu payau,

lsp;

(4) Penyediaan Air Murni Industri;

banyu deionisasi farmasi, banyu murni industri kimia, plating murni

banyu, ketel banyu demineralisasi lsp;

03

Pangapikan Kualitas Cai-Sampure kanggo Sampah-Toya Wadah

Tanduran Perawatan

1 ngilangi warna;

2 ngilangi bau;

3 nyetel pH;

4 SS ngilangi & ngilangi minyak;

5 konsentrasi degradasi BOD lan COD;

6 nyuda konsentrasi NH4-N & KN;

7 sterilisasi & disinfeksi;

04

Pangapikan Kualitas Cai-Diatasi Purifikasi Banyu Kontainerisasi Tanduran

1 klorin gratis luwih saka 0,3 mg / L;

2 tingkat ngilangi uyah tekan 99%;

3 kontrol konduktivitas listrik udakara 25 μs / cm;

4 konsisten karo syarat indeks toksikologi;

5 nyukupi persyaratan indeks mikrobiologi lan kebersihan;

6 ketemu standar banyu ngombe WTO utawa standar banyu murni industri;

05

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan