Kita nyedhiyakake solusi efektif ing sektor banyu

Proyek Bendungan Hidrolik Kin Tat Kin

Katrangan singkat:

L * H: 183 * 1,5 (m)

Aplikasi: Satation PLTA cilik, Kontrol Banjir, Irigasi

Lokasi: Kin Tat, Myanmar


Rincian

Tags






  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan