Kita nyedhiyakake solusi efektif ing sektor banyu

Proyek HED stasiun tenaga air Lanxi (Rekonstruksi Bendungan Karet)

Katrangan singkat:

L * H: 92.3 * 3.6 (m)

Aplikasi: Kontrol Banjir, Pembangkit listrik tenaga listrik

Lokasi: Heilongjiang, China


Rincian

Tags







  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan