Kita nyedhiyakake solusi efektif ing sektor banyu

Proyek Bendungan Lengan Hidrolik Mazeli

Katrangan singkat:

L * H: 261 * 2 (m)

Aplikasi: Irigasi, Kontrol Banjir

Lokasi: Mazeli, Myanmar


Rincian

Tags








  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan