Kita nyedhiyakake solusi efektif ing sektor banyu

Warta

  • Cara ngatasi polarisasi konsentrasi membran osmosis mbalikke

    Sistem osmosis mbalikke minangka bagean sing penting kanggo peralatan perawatan banyu murni murni cilik lan medium, nanging uga ana bebaya sing didhelikake ing sistem osmosis mbalikke, yaiku, permukaan membran osmosis terbalik gampang mbentuk polarisasi konsentrasi dening solute utawa liyane ...
    Waca liyane
  • Mripat ing proyek penyediaan banyu kanggo keamanan ing wilayah pedesaan China

    Bubar, banyu wis dadi topik penting masarakat, carane njaga urip sehat, adoh saka penyakit, banyu ngombe iku saben dina, yen asring nyebabake kontaminasi banyu ngombe kanggo ngasilake penyakit, mula kita ora bisa njamin keamanan masarakat ngombe banyu, utamane ing rura ...
    Waca liyane
  • Struktur pretreatment banyu osmosis mbalikke

    Kita ngombe banyu keran ngemot akeh mineral lan bakteri, virus liwat suhu dhuwur bisa ngombe banyu murni saiki minangka alat filtrasi kanggo "produksi" metu, banjur peralatan apa? Gawe peralatan sistem osmosis reverse banyu murni sistem osmosis mbalikke utamane liwat ...
    Waca liyane
  • June 2019 Employer visit Bhora HED Pilot Project site

    Juni 2019 Pengusaha ngunjungi situs Proyek Pilot Bhora HED

    Sawise rampung instalasi ing wulan Juni, Pengusaha wis verifikasi kemajuan situs lan mratelakake marem nalika nyoba nyoba (miturut setengah Kapasitas Reservoir) bendungan HED. Proyek bakal dipasrahake sawise musim udan sawise nyoba nyoba HED (miturut ReservoirCapacity lengkap).
    Waca liyane
  • July 2019, BIC visit to Ministry of Agriculture and Irrigation of Myanmar

    Juli 2019, kunjungan BIC menyang Menteri Pertanian lan Irigasi Myanmar

    Ing wiwitan wulan Juli, Jenderal Chen nuntun salah sawijining tim anggota BIC kanggo ngunjungi wakil menteri lan direktur Kementerian Pertanian lan Irigasi Myanmar. Kaloro pihak kasebut ngrembug kanggo nguatake kerja sama ing bidang sumber daya banyu. Insinyur kita ngenalake teknologi hidrolik anyar ...
    Waca liyane