Kita nyedhiyakake solusi efektif ing sektor banyu

Mripat ing proyek penyediaan banyu kanggo keamanan ing wilayah pedesaan China

Bubar, banyu wis dadi topik penting masarakat, kepiye njaga urip sehat, adoh saka penyakit, banyu ngombe saben dina, yen asring nyebabake kontaminasi banyu ngombe kanggo ngasilake penyakit, mula kita ora bisa njamin keamanan masarakat banyu ngombe, utamane ing deso, pasokan banyu padesan lan keamanan banyu ngombe dadi topik nasional sing dadi perhatian masarakat lan masarakat, bubar iki, Menteri Sumber Daya Air mbutuhake banyu ngombe sing apik lan banyu ngombe sing aman ing padesan, kalebu banyu ngombe padesan safety, banyu domestik deso, banyu industri, lan sawetara proyek keamanan banyu ngombe padesan, kalebu persyaratan peralatan pasokan banyu. Efektif nyuda biaya konstruksi lan ningkatake panggunaan dana kanggo banyu ngombe sing aman ing deso duwe terus-terusan, katalitik, tanpa wewenang nglanggar peraturan negara kanggo banyu ngombe sing aman ing deso bakal nambah biaya utawa rega bakal dihukum, saliyane, amarga kesadaran keamanan banyu deso sing apik uga duwe macem-macem prekara, lan kanggo ngamanake banyu ngombe kanthi aman.
Senjata banyu deso kutha - peralatan banyu kontainer
"Kutha, keamanan banyu ngombe padesan," Menteri Sumber Daya Air Negeri tanggung jawab kanggo implementasi proyek. Siji deso cina
Ngombe kualitas banyu ing sawetara wilayah ana ketidakpatuhan sing serius, kanggo njamin yen masalah endemik pasokan banyu sing kurang ing deso ana 300 yuta
Multiplayer banyu ngombe sing ora aman, ngancam nyawa lan kesehatan masarakat pedesaan. Ngombe kualitas banyu, utamane ing fluorida sing dhuwur,
Arenis, payau, polusi lan aspek risiko keamanan liyane.
Fitur tanduran perawatan banyu kontainer:
1, pangenalan konsep "integrasi kakubur", tilas sing kompak lan cilik.
2, relatif marang teknologi tradisional, biaya investasi lan konstruksi lan biaya operasional lan perawatan kurang.
3, pemilihan parameter desain konservatif, andal, stabilitas jangka panjang kanggo njamin standar kualitas banyu.
4, gampang operasi, derajat otomatisasi dhuwur.
5, desain stasiun pasokan banyu campuran karo lanskap sekitar.
Iki nuduhake manawa peralatan pasokan banyu kontainer kanthi akeh, ngatasi masalah banyu ngombe padesan, nyedhiyakake keamanan banyu sing komprehensif, nanging uga ngatasi masalah area lahan, supaya luwih akeh lahan kanggo petani, lan kondhisi kanggo pangembangan pertanian kanthi cepet, luwih akeh sing kondusif kanggo pasokan banyu kutha kutha pegunungan, kabijakan kita kanggo banyu aman deso kanggo menehi dhukungan lan perlindungan sing kuwat, aku yakin manawa masalah banyu padesan lan kutha bisa dirampungake kabeh.


Wektu kiriman: Mar-17-2020