Kita nyedhiyakake solusi efektif ing sektor banyu

Juli 2019, kunjungan BIC menyang Menteri Pertanian lan Irigasi Myanmar

Ing wiwitan wulan Juli, Jenderal Chen nuntun salah sawijining tim anggota BIC kanggo ngunjungi wakil menteri lan direktur Kementerian Pertanian lan Irigasi Myanmar. Kaloro pihak kasebut ngrembug kanggo nguatake kerja sama ing bidang sumber daya banyu. Para insinyur ngenalake teknologi lan produk hidrolik anyar kayata HED, SED lan CSGR, lan ngajak pimpinan lan insinyur Kementerian kanggo ngunjungi situs proyek.

20190905093112_5039

20190905093131_6133

20190905093122_6602

20190905093058_2539

 


Wektu kiriman: Mar-17-2020