Kita nyedhiyakake solusi efektif ing sektor banyu

Juni 2019 Pengusaha ngunjungi situs Proyek Pilot Bhora HED

Sawise rampung instalasi ing wulan Juni, Pengusaha wis verifikasi kemajuan situs lan mratelakake marem nalika nyoba nyoba (miturut setengah Kapasitas Reservoir) bendungan HED. Proyek bakal dipasrahake sawise musim udan sawise nyoba nyoba HED (miturut ReservoirCapacity lengkap).

20190905094630_5352

20190905094650_2539

20190905094642_2227


Wektu kiriman: Mar-17-2020