Kita nyedhiyakake solusi efektif ing sektor banyu

Struktur pretreatment banyu osmosis mbalikke

Kita ngombe banyu keran ngemot akeh mineral lan bakteri, virus liwat suhu dhuwur bisa ngombe banyu murni saiki minangka alat filtrasi kanggo "produksi" metu, banjur peralatan apa?

Gawe peralatan sistem osmosis balik banyu murni

Sistem osmosis mbalikke utamane liwat saringan film multilayer kanggo nyaring kotoran, materi sing apik utawa sing ala, kabeh ora dikepengini, mung kari banyu, peralatan iki apik banget, kanthi peralatan filtrasi lan pompa, komposisi membran, piranti kasebut bisa digawe saringan impurity, kepiye carane bisa ngetrapake banyu keran? Sing pertama yaiku liwat pompa tekanan tinggi, peralatan osmosis mbalikke kanggo menehi dorongan sing kuat kanggo ngenalake banyu lan liwat lapisan penyaringan membran osmosis banyu, sawetara filtrasi rereget lan kotoran, kabukten minangka simbol penting banyu murni yaiku konduktivitas, luwih dhuwur konduktivitas kemurnian banyu kurang. Dadi, carane nambah kemurnian banyu murni iku? Dheweke duwe struktur apa?

Banyu kemurnian dhuwur peralatan lan struktur osmosis mbalikke

Pompa banyu mentah

Kualitas banyu kanthi piranti nyedhot pompa asli lan nyedhiyakake tenaga

Tangki banyu asli

Inhalasi tangki banyu mentah asli saka pompa liwat tangki buffer asli sing kudu ditindakake, kanggo nyegah pasokan ora aktif

Filter:

Mbusak mikroorganisme kanggo ngilangi kotoran ing banyu kanggo mbusak bakteri.

Filter karbon aktif

Banyu saring, utawa pemutih klorin

Nanging, winates ing njero kontainer, peralatan perawatan banyu kontainer nanging wis dibentuk kanthi sampurna, wadhah iki bakal diselehake kanggo ngatasi sumur asli utawa ing sacedhake banyu, sampeyan bisa ngirit ruangan lan entuk peralatan sing ora dijaga ora bakal ditrapake kanggo kompromi , peralatan perawatan banyu sing dilindhungi kanthi lengkap, sing nyedhiyakake wadhah supaya gampang dikelola, nanging uga apik, sampeyan bisa menehi peta macem-macem pola ing wadhah, saliyane uga nggampangake kakubur ing lemah, keamanan lan pikiran sing tentrem.


Wektu kiriman: Mar-17-2020