Kita nyedhiyakake solusi efektif ing sektor banyu

Warta Perusahaan

  • June 2019 Employer visit Bhora HED Pilot Project site

    Juni 2019 Pengusaha ngunjungi situs Proyek Pilot Bhora HED

    Sawise rampung instalasi ing wulan Juni, Pengusaha wis verifikasi kemajuan situs lan mratelakake marem nalika nyoba nyoba (miturut setengah Kapasitas Reservoir) bendungan HED. Proyek bakal dipasrahake sawise musim udan sawise nyoba nyoba HED (miturut ReservoirCapacity lengkap).
    Waca liyane
  • July 2019, BIC visit to Ministry of Agriculture and Irrigation of Myanmar

    Juli 2019, kunjungan BIC menyang Menteri Pertanian lan Irigasi Myanmar

    Ing wiwitan wulan Juli, Jenderal Chen nuntun salah sawijining tim anggota BIC kanggo ngunjungi wakil menteri lan direktur Kementerian Pertanian lan Irigasi Myanmar. Kaloro pihak kasebut ngrembug kanggo nguatake kerja sama ing bidang sumber daya banyu. Insinyur kita ngenalake teknologi hidrolik anyar ...
    Waca liyane