Kita nyedhiyakake solusi efektif ing sektor banyu

Warta Industri

  • Cara ngatasi polarisasi konsentrasi membran osmosis mbalikke

    Sistem osmosis mbalikke minangka bagean sing penting kanggo peralatan perawatan banyu murni murni cilik lan medium, nanging uga ana bebaya sing didhelikake ing sistem osmosis mbalikke, yaiku, permukaan membran osmosis terbalik gampang mbentuk polarisasi konsentrasi dening solute utawa liyane ...
    Waca liyane
  • Mripat ing proyek penyediaan banyu kanggo keamanan ing wilayah pedesaan China

    Bubar, banyu wis dadi topik penting masarakat, carane njaga urip sehat, adoh saka penyakit, banyu ngombe iku saben dina, yen asring nyebabake kontaminasi banyu ngombe kanggo ngasilake penyakit, mula kita ora bisa njamin keamanan masarakat ngombe banyu, utamane ing rura ...
    Waca liyane
  • Struktur pretreatment banyu osmosis mbalikke

    Kita ngombe banyu keran ngemot akeh mineral lan bakteri, virus liwat suhu dhuwur bisa ngombe banyu murni saiki minangka alat filtrasi kanggo "produksi" metu, banjur peralatan apa? Gawe peralatan sistem osmosis reverse banyu murni sistem osmosis mbalikke utamane liwat ...
    Waca liyane