Kita nyedhiyakake solusi efektif ing sektor banyu

Produk

  • Tongren Hydropower Station Flood Control Function Renovation Project

    Proyek Renovasi Fungsi Kontrol Banjir Sumber Daya Tongren

    L * H: 90 * 5 (m)

    Aplikasi: Kontrol Banjir, Pembangkit listrik tenaga listrik

    Lokasi: Guizhou, China

  • Simplified Elevated Dam(SED)

    Bendungan Meningkat Sederhana (SED)

    Simplified Elevated Dam (SED) minangka bendungan tipe anyar sing nggunakake pompa hidrolik manual utawa mesin diesel kanggo ngontrol panel munggah lan mudhun kanggo nahan lan ngeculake banyu. Inovasi pertama teknologi pompa tekanan tangan pamindhahan gedhe lan ora butuh listrik. SED khusus ditrapake kanggo wilayah listrik lan pesisir ora ana listrik. Saiki, promosi iki dipromosekake ing Myanmar, Bangladesh, Vietnam lan negara liyane.

  • Hydraulic Elevator Dam

    Bendungan Lengan Hidrolik

    Bendungan lift hidrolik, diteliti lan dikembangake dening BIC, minangka prestasi inovatif ing sains lan teknologi konservasi banyu. Iki minangka kombinasi dioptimalake saka "mekanisme engsel telung titik engsel hidrolik" lan sluice tradisional. Dhukungan silinder hidrolik ing sisih mburi panel

    kanggo ngangkat gerbang kanggo mblokir banyu utawa ngeculake gerbang nalika mbuwang banjir. Iki ditrapake kanggo macem-macem kahanan hidrologi lan geologi; umume digunakake ing malang kali, panyimpenan banyu irigasi, pangembangan kapasitas waduk lan konservasi banyu liyane& proyek PLTA, peradaban ekologi banyu lan proyek pembangunan urbanisasi. Teknologi ikiwis entuk seri paten sing diterbitake dening Kantor Properti Intelektual Negara Bagian PRC, lan wis dicantumake ing Katalog Promosi Utama 2014 lan Pandhuan kanggo Konservasi Banyu Lanjut

  • Rubber dam Introduction

    Pambuka dam karet

    Pambuka karet karet Bendungan karet minangka jinis struktur hidraulik anyar dibandhingake karo gerbang sluice baja, lan digawe saka kain kekuatan dhuwur sing nganggo karet, sing mbentuk tas karet ing landhesan lantai ngisor bendungan. Isi banyu utawa udhara ing tas empangan, bendungan karet digunakake kanggo penylametan banyu. Mbusak banyu utawa udhara saka tas empangan, digunakake kanggo ngeculake banjir. Bendungan karet duwe macem-macem kaluwihan dibandhingake karo pewarisan konvensional, kayata biaya murah, struktur hidrolik sederhana, konstruksi ...
  • Introduction of Containerized Water Treatment Plant

    Pambuka Tanduran Perawatan Banyu Kontainerisasi

    Pambuka Tanduran Pengobatan Banyu Kontainer Tanduran Perawatan Banyu Kontainerisasi minangka produk kontainer standar sing dikembangake dening Beijing IWHR Corporation (BIC). dirancang kanggo ngobati banyu sing sithik. Tanduran Perawatan Banyu Kontainer dipisahake dadi rong jinis seri: (1) Salah sijine yaiku pangolahan banyu limbah kanggo digunakake maneh: (Tanduran Pengolahan limbah-banyu sing dikemas); (2) Sing liyane yaiku nyuceni banyu kanggo diombe; (Tanduran Pemurnian Banyu Kontainer) ...
  • Water Treatment

    Pangobatan Banyu

    Tujuan: Kanggo nyedhiyakake solusi paling apik kanggo proyek perawatan banyu.

    Kanggo nyedhiyakake peralatan perawatan banyu sing paling larang regane.

    Supaya individu bisa duwe banyu sing resik lan seger.

    Nilai: Antusiasme Keandalan kanggo Teknologi sing berorientasi karo wong

    Fitur1. Proses / solusi sing dioptimalake

    2. Kinerja tinggi kanthi efektifitas biaya paling apik

    3. Efisiensi tinggi / Konsumsi energi sing sithik

    4. Reliabilitas dhuwur / Siklus dawa

    5. Operasi sing gampang lan kurang perawatan

    6. Jejak cilik / Reliabilitas

    7. Dursasana "seni manufaktur"