Kita nyedhiyakake solusi efektif ing sektor banyu

Bendungan Karet

Bendungan Karet

1

Bendungan Karet Dibangun dening BIC ing Bangladesh

Bendungan Karet Sonai (L = 45m, H = 4m)

Bendungan Karet Dibangun dening BIC ing Bangladesh

Bendungan Karet Bakkhali
(L = 84m, H = 3.5m, Retensi Banyu Loro Sisih)

4
2

Bendungan Karet Dibangun dening BIC ing Bangladesh

Bendungan Karet Kaoraid (L = 25m, H = 3m)

Bendungan Karet Dibangun dening BIC ing Bangladesh

Bendungan Karet Sonai Nadi (L = 54m, H = 3.5m)

ffa
qqa

Bendungan Karet Dibangun dening BIC ing Bangladesh

BIC mbantu nyiyapake WMCA lan nawakake program pelatihan kanggo insinyur eksekutif ing Bangladesh

Bendungan Karet Dibangun dening BIC ing Vietnam

BIC nggawe bendungan karet pertama ing Vietnam ing taun 1997 (L = 25m, H = 2m)

12
3

Bendungan Karet Dibangun dening BIC ing Vietnam

Karet Karet liyane sing digawe dening BIC ing Vietnam

Bendungan Karet digawe dening BIC ing Thailand

Bendungan karet kanthi L = 60m, H = 2.3m ing Thailand wis dibangun maneh dening BIC amarga wis rusak, sadurunge dibangun wiwitane dening perusahaan luar negeri.

3
2

Bendungan Karet digawe dening BIC ing Thailand

Bendungan karet iki kanthi L = 93m, H = 4,15m ing Thailand, sing asale dibangun dening perusahaan luar negeri, dibangun maneh dening BIC tanggal 9 Maret 2009 amarga rusak sawise mlaku patang taun wae.

Bendungan Karet digawe dening BIC ing KENYA

Bendungan karet pertama ing Afrika dening perusahaan asing internasional sing misuwur ing taun 1997, kedadeyan kasebut pecah ing taun 2007 lan ora bisa diatasi. Iki diinstal maneh lan ditugasake dening Beijing IWHR Corporation tanggal 2 Februari 2010, saiki wis diwiwiti. Dawane Bendungan 49.5m; dhuwure Bendungan yaiku 2,25m.

12
5

Proyek bendungan karet kanthi basis EPC ing Myanmar

Bendungan Karet Wetkamu (dawane 20 m, dhuwure 2,3 m, isi banyu

Proyek bendungan karet kanthi basis EPC ing Myanmar

Bendungan Karet Nga Laik (dawane 64 m, dhuwure 1,5 m, udhara)

6
1

Proyek bendungan karet kanthi basis EPC ing Myanmar

Konstruksi Bendungan Karet ing Situs