Kita nyedhiyakake solusi efektif ing sektor banyu

Bendungan Karet

  • Rubber dam Introduction

    Pambuka dam karet

    Pambuka karet karet Bendungan karet minangka jinis struktur hidraulik anyar dibandhingake karo gerbang sluice baja, lan digawe saka kain kekuatan dhuwur sing nganggo karet, sing mbentuk tas karet ing landhesan lantai ngisor bendungan. Isi banyu utawa udhara ing tas empangan, bendungan karet digunakake kanggo penylametan banyu. Mbusak banyu utawa udhara saka tas empangan, digunakake kanggo ngeculake banjir. Bendungan karet duwe macem-macem kaluwihan dibandhingake karo pewarisan konvensional, kayata biaya murah, struktur hidrolik sederhana, konstruksi ...