Kita nyedhiyakake solusi efektif ing sektor banyu

Bendungan Meningkat Sederhana (SED)

  • Simplified Elevated Dam(SED)

    Bendungan Meningkat Sederhana (SED)

    Simplified Elevated Dam (SED) minangka bendungan tipe anyar sing nggunakake pompa hidrolik manual utawa mesin diesel kanggo ngontrol panel munggah lan mudhun kanggo nahan lan ngeculake banyu. Inovasi pertama teknologi pompa tekanan tangan pamindhahan gedhe lan ora butuh listrik. SED khusus ditrapake kanggo wilayah listrik lan pesisir ora ana listrik. Saiki, promosi iki dipromosekake ing Myanmar, Bangladesh, Vietnam lan negara liyane.