Kita nyedhiyakake solusi efektif ing sektor banyu

Proyek Renovasi Fungsi Kontrol Banjir Sumber Daya Tongren

Katrangan singkat:

L * H: 90 * 5 (m)

Aplikasi: Kontrol Banjir, Pembangkit listrik tenaga listrik

Lokasi: Guizhou, China


Rincian

Tags









  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan