Kita nyedhiyakake solusi efektif ing sektor banyu

Proyek Regulasi Yanji

Katrangan singkat:

L * H: 54 * 1,5 (m)

Aplikasi: Lanskap, Kontrol Banjir, Irigasi

Lokasi: Jinlin, China


Rincian

Tags






  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan